Merken Arte | Berg&Berg

Arte

Berg&Berg in Driebergen is de erkende interieuradviseur voor Arte in de regio Driebergen, Zeist en Doorn. Kom langs in onze winkel om de bijzondere collectie in het echt te bekijken. De collectie van Arte is gemaakt met precisie en ieder ontwerp bevat mooie details, reliëfs en opvallende combinaties. Onze gediplomeerde stylisten en stoffeerders helpen je graag bij je keuze én het vakkundig aanbrengen van je nieuw behang.

Kwaliteit op de muren met Arte

Arte, een familiebedrijf ontstaan uit een visie op schoonheid, zet zich in om passie voor esthetiek, vakmanschap en kwaliteit in al haar activiteiten tot in de kleinste details te vertalen.

Met een breed scala aan zorgvuldig ontworpen muurbekleding biedt Arte veelzijdige sfeerelementen voor residentiële, openbare en hospitality-toepassingen. Van uitbundige tot ingetogen ontwerpen, Arte's behangcreaties bevatten prachtige details, reliëfs en opvallende combinaties. Neem bijvoorbeeld behang uit de Lanai Maui collectie, een ware blikvanger vanwege zijn verfijnde details. Voor hoogwaardige kwaliteit adviseren wij altijd om het aanbrengen van Arte's behang over te laten aan een van onze gespecialiseerde stoffeerders.

Arte blijft voortdurend zoeken naar innovatieve productiemethoden en hoogwaardige, verrassende materialen, zonder daarbij de trends uit het oog te verliezen. Van klassieke tot avant-garde inrichtingen, Arte biedt een breed scala aan verfijnde wandafwerkingen voor elke smaak.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Arte. Sinds de oprichting in 1981 streeft Arte ernaar om ervoor te zorgen dat het verhaal achter de muurbekleding even mooi is als wat er aan de muur te zien is. Als een klimaatverantwoordelijk bedrijf brengt Arte vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid samen in al haar activiteiten. Door maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en te streven naar een harmonieus en duurzaam huwelijk tussen design, emotie, mens en milieu, blijft Arte relevant als bedrijf.

Arte compenseert haar restuitstoot en heeft het internationaal erkende CO?-neutraal label behaald. Dit label wordt alleen verkregen na een grondige jaarlijkse audit van het hele bedrijf door de externe organisatie Southpole. Arte gelooft niet in loze beloftes maar in concrete actie om het klimaat serieus te nemen.

 

Arte, een familiebedrijf geboren uit een visie op schoonheid, is toegewijd aan het vertalen van passie voor esthetiek, vakmanschap en kwaliteit in al haar activiteiten, tot in de kleinste details.

 

Veelzijdige muurbekleding

De zorgvuldig ontworpen muurbekleding van Arte, variërend van uitbundig tot ingetogen, biedt veelzijdige sfeerelementen voor residentiële, openbare en hospitality-toepassingen. Met precisie gemaakt, bevatten Arte's behangcreaties prachtige details, reliëfs en opvallende combinaties. Neem bijvoorbeeld behang uit de Lanai Maui collectie, een ware blikvanger vanwege zijn verfijnde details. Om de hoogwaardige kwaliteit van Arte's behang te waarborgen, adviseren wij altijd om het aanbrengen ervan over te laten aan een van onze gespecialiseerde stoffeerders.

 

 

Design & onderzoek

Arte blijft voortdurend zoeken naar innovatieve productiemethoden en hoogwaardige, verrassende materialen, zonder daarbij de trends uit het oog te verliezen. Van het meest weelderige klassieke interieur tot de strakke lijnen van een avant-garde inrichting, Arte biedt een breed scala aan verfijnde wandafwerkingen voor elke smaak.

 

 

Duurzaamheid

Hoewel Arte wereldwijd bekend staat om haar edgy, extravagante, klassieke of exclusieve uitstraling, geloven wij dat ware straling alleen mogelijk is wanneer ook het innerlijke goed is. Sinds haar oprichting in 1981 zet Arte zich in op diverse fronten om ervoor te zorgen dat het verhaal achter de muurbekleding even mooi is als wat er aan de muur te zien is.

 

Arte is een klimaatverantwoordelijk bedrijf

Arte streeft er voortdurend naar om vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid samen te brengen in al haar activiteiten, vanuit een visie op schoonheid. Door haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en een harmonieus en duurzaam huwelijk tussen design, emotie, mens en milieu na te streven, blijft Arte relevant als bedrijf.

 

Arte compenseert restuitstoot

Met het behalen van het internationaal erkende CO?-neutraal label is het de missie van Arte om serieus om te gaan met het klimaat. Wij geloven niet in loze beloftes en louter mooie praatjes, daarom compenseren wij onze restuitstoot. Het CO?-neutraal label wordt alleen verkregen na een grondige jaarlijkse audit van het hele bedrijf door de externe organisatie Southpole.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

driebergen@bergenberg.nl

Verstuur een bericht