54-raamdecoratie_header.webp

Ontdek onze stijlvolle en praktische raamdecoratie collectie!

Wat bieden wij
productz_raamdecoratie-header

Gratis inmeten bij Berg&Berg


Bij Berg&Berg in Driebergen streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.
raamdecoratie_sfeer1920

De raamdecoratie specialist in de omgeving Driebergen, Zeist en Doorn.

Raamdecoratie is de sfeermaker van je huis die, zowel open als dicht, meer verdient dan alleen een bijrol. Er zijn veel verschillende stijlen raamdecoratie met ieder unieke eigenschappen. Ga je voor natuurlijke houten jaloezieën, duette® shades, handige plisségordijnen of luchtige vouwgordijnen? Wij informeren je graag over de verschillende functies. Houd je van gemak? Verhoog het comfort van wonen op afstand en vertrouw op elektrisch bedienbare raamdecoratie. Met Bliss Motorisation voor BezT collection of Luxaflex® PowerView® automation maak je je leven nét wat gemakkelijker. Woon je in de regio Driebergen, Zeist en Doorn? We adviseren je graag over de raamdecoratie die het beste bij jouw woonstijl past. Laat je adviseren door onze vakkundige experts en maak snel een adviesafspraak.

 

 

raamdecoratie_sfeer750
Onze collectie
  • Duette® shades kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Multishades kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rolgordijnen kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Verticale jaloezieën kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw....
  • Houten jaloezieën kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw...
  • Horizontale jaloezieën kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw...
  • Plisségordijnen kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vouwgordijnen kopen in Driebergen, Zeist en Doorn? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Driebergen! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
BezT
Interstil
Luxaflex
Sunway

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: