Merken Desso | Berg&Berg

Desso

Berg&Berg in Driebergen is de erkende interieurspecialist voor Desso in de regio Driebergen, Zeist en Doorn. Van kamerbreed tapijt tot tapijttegels en vloerkleden met stijlvolle dessins. In de collectie van Desso vind je voor elk interieur een tapijt dat past. En als het niet past, dan maken we het passend. Woon je in de regio Driebergen, Zeist en Doorn. Kom naar Berg&Berg in Driebergen en ervaar  de unieke combinatie van vakmanschap en inspiratie die Desso vloerbedekking tot een onderscheidende keuze maakt. 

Desso tapijt

Desso is een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloerbedekkingen, dat zich richt op het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen voor diverse toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Met meer dan 85 jaar ervaring combineert Desso vakmanschap met geavanceerde technologieën om hoogwaardige tapijten en tapijttegels te produceren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Het assortiment van Desso omvat een breed scala aan vloeroplossingen, waaronder tapijten, tapijttegels en vloerkleden, die zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende behoeften en smaken van klanten. Van klassieke en tijdloze ontwerpen tot moderne en eigentijdse stijlen, Desso biedt een uitgebreide keuze aan kleuren, patronen en texturen om aan elke interieurvisie te voldoen. 

 

 

 

Van elk tapijt kan een vloerkleed op maat gemaakt worden. Bijzonder aan de tapijten van Desso is het uitgangspunt een gezonder binnenklimaat te willen creëren middels een tapijt. Creativiteit en expertise zorgen voor een continue ontwikkeling van tapijten met een gezonde en praktische waarde. Het gepatenteerde Desso AirMaster® tapijt houdt door de garenstructuur opdwarrelend stof beter vast en zorgt daarmee voor een gezonde(re) lucht in huis. Ook het ‘Cradle to Cradle’-principe van waaruit Desso producten maakt waarbij de afvalstoffen gebruikt worden in andere producten draagt bij aan een duurzaam én gezond tapijt dat niet alleen mooi is bij jou thuis, maar ook voor de wereld.

Wat Desso onderscheidt, is hun focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze streven ernaar om hun producten te produceren met respect voor het milieu en gebruiken innovatieve productiemethoden en materialen met een lage milieubelasting. Als zodanig zijn veel van hun tapijten en tapijttegels vervaardigd met gerecyclede materialen en zijn ze recyclebaar aan het einde van hun levensduur, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor milieubewuste consumenten en bedrijven.

 

 

 

Naast hun inzet voor duurzaamheid, staat Desso ook bekend om hun focus op design en innovatie. Ze werken samen met toonaangevende ontwerpers en architecten om voortdurend nieuwe en inspirerende vloeroplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de evoluerende eisen van de markt. Met een combinatie van creativiteit, vakmanschap en technologische expertise blijft Desso een leider in de wereld van vloerbedekkingen, waarbij ze streven naar het leveren van hoogwaardige producten die zorgen voor comfort, stijl en functionaliteit in elke ruimte.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

driebergen@bergenberg.nl

Verstuur een bericht