Merken Kendix | Berg&Berg

Kendix

Berg&Berg in Driebergen is de erkende interieuradviseur voor Kendix voor jouw regio. Kendix is een merk dat is gespecialiseerd in hoogwaardige gordijnstoffen. Het merk staat bekend om zijn diverse collectie, waaronder bedrukte, geweven en transparante materialen met grafische dessins en geweven structuren, veelal kamerhoog. Kendix biedt exclusieve en unieke oplossingen die streven naar een bijzondere inrichting van jouw interieur. Woon je in de regio Driebergen, Zeist en Doorn. Kom naar Berg&Berg in Driebergen voor een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. 

Contemporary design bij Kendix

Kendix is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige gordijnstoffen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oorsprong, heeft Kendix zich gevestigd als een betrouwbare bron voor stijlvolle en kwalitatieve textielproducten voor het interieur.

Het assortiment van Kendix omvat een breed scala aan gordijnstoffen, waaronder bedrukte, geweven, transparante, en structurele stoffen. Deze variëren van moderne grafische ontwerpen tot tijdloze patronen, en worden vaak gekenmerkt door hun veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht.

Wat Kendix onderscheidt, is niet alleen de diversiteit van hun collectie, maar ook hun focus op esthetiek, originaliteit, en moderne vormgeving. Elk stuk stof wordt zorgvuldig ontwikkeld met oog voor detail en kwaliteit, waardoor klanten kunnen genieten van gordijnen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een aanvulling vormen op het interieur.

Kendix laat zich inspireren door actuele ontwikkelingen in interieur, architectuur en mode, wat resulteert in een dynamische en eigentijdse collectie die aansluit bij de laatste trends en designstijlen. Hierdoor kunnen klanten hun ruimtes verrijken met gordijnen die zowel modieus als tijdloos zijn.

 

 

Met een reputatie voor excellentie en een toewijding aan innovatie blijft Kendix een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle gordijnstoffen om hun interieur mee te verfraaien.

Sinds haar oprichting heeft Kendix esthetiek en origineel denken in moderne vormgeving als kern van haar bedrijfsfilosofie gehad. Kendix is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie omvat een scala aan bedrukte, geweven en transparante stoffen, met grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, vaak kamerhoog. Deze collectie richt zich op particulieren die streven naar exclusiviteit in hun interieur.

 

 

Met meer dan zestig jaar ervaring in design heeft Kendix een scherp oog ontwikkeld voor trendsettend en sfeerbepalend interieurtextiel. Terwijl de nieuwe Kendix Allure-lijn ingetogen luxe uitstraalt, biedt de reguliere collectie van Kendix stijlvolle en eigentijdse stoffen aan.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

driebergen@bergenberg.nl

Verstuur een bericht